jag vill ju va som duuu

Mycket har hänt sen jag skrev sist.

Jag har;

– haft praktik på sjukhuset. Har tagit blodprov och gjort andra undersökningar. Har även haft ansvar för 2 stycken gubbar som var inlagda. De var hur söta som helst. De två första veckorna var väldigt jobbiga, jag jämförde mig själv med alla och kände mig allmänt kass och undrade ifall jag verkligen går rätt utbildning. Jag pratade sen med min handledare om detta och hon sa att det bästa är ifall jag började strukturera upp mitt arbete, vilket jag gjorde.. och det gick jättebra. Riktigt skönt att stolpa upp vad man ska göra och sen kunna kryssa i den boxen att man gjort det. Så skönt. Om 1,5 vecka ska jag ut på praktik i 6 veckor igen fast nu på en vårdcentral i Karlshamn. Ska bli jättekul. Ser fram emot att få vara med om nya saker och tillämpa det jag kan!

– Varit tillsammans med min söta underbara fina Niklas i 4 månader. Vi har varit i London nyss och det var den bästa resan på länge. <3 Så underbart det är att vara två.

IMG_4850

– fått lägenhet i stan som jag och Niklas ska flytta in i. Jag ska bli….SAMBO? whaat. Jag är såååå gammal. hihi

-varit i USA i sommar. Också en helt rolig resa. Den kommer jag aldrig att glömma! Kan verkligen rekommendera att åka på resa med sina vänner i USA. Hyra bil, köra runder och bara njuta!

 

hasta la vista! Until next time.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>